Autor: Äripäev • 1. jaanuar 2024

USA merevägi lasi Punasel merel kolm kaubalaeva rünnanud mässuliste paati põhja

Jeemeni lääneosa valitsevad huthi mässulised tulistasid pühapäeval USA mereväe helikoptereid, mis tulid Punasel merel Maerski konteinerlaeva kaitsma. See oli juba teine mässuliste rünnak viimase ööpäeva jooksul.
USA mereväelased saadeti Punasele merele kaubaleavu Jeemeni mässuliste eest kaitsma.
Foto: Zumapress/Scanpix

USA sõjaväe keskjuhatuse teatel tulistasid Jeemenist pärit neli väikest paati Taani laevafirma Maerski konteinerlaeva paadi külge kinnitatud relvadest ja käsitulirelvadest. Paadid sõitsid konteinerlaeva lähedale ja mässulised üritasid selle pardale pääseda. Laeva turvameeskond avas vastutule ja saatis välja hädasignaali.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077