Autor: Urmas Jaagant • 2. juuli 2021

Õliühingu tegevjuht: kütusehinna tõus jätkub

Eesti Õliühingu juht Mart Raamat.
Foto: Raul Mee
Eesti õliühingu tegevjuht Mart Raamat rääkis, et kuigi suured naftatootjad hakkavad turule järk-järgult rohkem toodangut paiskama, ei tasu oodata kütusehindade langust tanklates.

Raamat selgitas, et kütuse lõpphind tarbijale sõltub siiski ka lokaalsematest mõjuritest Euroopas. Ta tõi välja, et inimesed on koroonaviiruse taandumise järel rohkem liikuma hakanud ning seetõttu ei jõua kütuste pakkumine nõudlusele endiselt järele. Samal ajal toetab hinnatõusu ka Euroopa rohepoliitika.

TASUB TEADA!

Kütuseturul toimuv võetakse tõsiselt luubi alla 15. septembril toimuval Kütuseturu Aastakonverentsil, kus lisaks ettevõtjatele esinevad oma seisukohtadega ka erinevad Eesti poliitikud.

Tutvu programmiga ning pane end kirja SIIN!

Soodsaim hind kehtib veel vaid kuni 2. juuli õhtuni!

Lisaks selgitas Raamat Äripäeva raadio hommikuprogrammis, milliseid pinged on kerkinud naftat eksportivate riikide organisatsioonis (OPEC) ning kuhu suunas on nafta tootmismahtude suurendamise läbirääkimised liikumas. Samuti selgitas Raamat, miks ja millisel hinnatasemel üritavad suurtootjad musta kulla hinda hoida ning kuidas mõjutab seda kõike taastuvenergia pealetung.

Kuula intervjuud siit:

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077