Autor: Kalev Kirt • 3. jaanuar 2023

Koroonaplahvatus Hiinas: millist mõju avaldab see logistikale?

Pärast suuremaid proteste Hiinas otsustati seal sisuliselt üleöö loobuda ülirangetest koroonapiirangutest. Paraku kaasnes sellega kõige plahvatusrohkem COVID'i tõus, mida maailm seni näinud: nakatumise tempo oli jõulude ajal ligi 40 Eesti jagu inimesi päevas. Millised on selle mõjud logistikale, analüüsib Flameko Forwarding`i müügidirektor Kalev Kirt.
Kalev Kirt mullusel Logistika Aastakonverentsil.
Foto: Raul Mee

Hiina otsustas pärast suuremaid proteste oma ülirangetest COVID'i piirangutest loobuda ja seda sisuliselt päevapealt. Kuna otsus tehti väga kiirelt, siis mingeid ettevalmistusi selleks teha ei saanud ja ei tehtudki. Piirangud kaotati suuresti üleöö ja ühiskond avati üle mitme aasta esimest korda.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077