Autor: Logistikauudised.ee • 31. mai 2024

Pea pooltel lapsi vedavatel bussidel on jätkuvalt puudusi

Õppeaasta kaks viimast nädalat enne koolivaheaega on ekskursioonide tippaeg. Transpordiamet on seetõttu võtnud fookusesse just laste juhuvedusid teostavate sõidukite kontrolli. Tulemused näitavad, et pea pooltel lapsi vedavatel sõidukitel on probleeme.
Lapsi vedaval bussil peab olema vastav märk.
Foto: Raul Mee

Suvisele koolivaheajale eelneval perioodil tellivad paljud haridusasutused õppereisideks ja ekskursioonideks bussitransporti. Tellides on vajalik jälgida sellistele vedudele kehtestatud nõudeid, mille eesmärk on viia õnnetuste risk nulli lähedale - iga nõue, mida ei ole täidetud, tõstab seda riski.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077