Autor: Logistikauudised.ee • 9. mai 2024

Valesti kinnitatud tulekustutid ja rikkis pidurid: koolibussidel puudusi jagub

Transpordiamet kontrollis Märjamaa Gümnaasiumi parklas koos Politsei- ja Piirivalveametiga õpilasvedusid tegevaid busse ja probleeme tuvastati nii sõidukite tehnonõuete kui vedude korraldusliku poole osas.
Õpilasvedusid tegevatel bussidel leiti mitmeid vigu.
Foto: Transpordiamet

„Kahjuks tuvastasime mitmeid probleeme nii korraldusliku kui tehnonõuete osas,“ tõdes Transpordiameti veonduse järelevalve osakonna juhataja Karl Tiitson. Tehnonõuete kõige tõsisemad rikkumised olid seotud valesti kinnitatud tulekustutitega (kaks korda), viga pidurisüsteemis, sõidumeeriku mittekasutamine ja üks iste oli konstruktsiooni küljest lahti.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077