Autor: Logistikauudised.ee • 31. mai 2024

Aasta tarneahelajuht 2024 on Oliver Kotkas

Eile õhtul kuulutati Aasta tarneahelajuhiks 2024 Oliver Kotkas, kes on praegu elektroonikatööstuse ja ringmajandusettevõtte Foxway operatsioonide juht.
Aasta tarneahelajuht 2024 Oliver Kotkas.
Foto: Raul Mee

„Lai silmaring. Tarneahelajuht peab väga hästi aru saama, milline on see teekond, kus ta tegutseb,“ selgitas Oliver Kotkas Pärnu tarneahelakonverentsi aasta tarneahelajuhi nominentide vestlusringis, mis teeb inimesest hea tarneahelajuhi.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077