Autor: Tõnu Tramm • 25. mai 2023

Oliver Kotkas: "Tarneahelajuht kuulub ettevõtte tippjuhtkonda! Kindlasti!"

„Arvestades kui palju on ühel klassikalisel tootmisettevõttel ressursse materjali all kinni ning kui oluline on toimiv logistika, peab tarnalejuht olema kaasatud ettevõtte kõikidesse otsustesse tippjuhtkonna tasandil,“ nentis Pärnu Tarneahelakonverentsil pikaajaline tarneahelajuht Oliver Kotkas ning tõi välja nii mõnedki omapoolsed soovitused.
Kogenud tarnealejuht, tänane Foxway operatsioonide juht Oliver Kotkas, tuletab ettevõtjatele meelde, et tarneahelajuht peab olema kaasatud ettevõtte juhtimisse kõige kõrgemal tasandil.
Foto: Raul Mee

„Viimastel aastatel on ettevõtete tarneahelad pidanud rinda pistma lugematu arvu probleemidega: toorme, elektroonikakomponentide ja konteinerite puudujäägiga, transpordi- ja tollimisprotseduuride pikenemisega, Venemaa-Ukraina sõja mõjudega, survega ettevõtete kulustruktuuridele ja materjali hindadele, kuni riikide lockdown’ide ja tööjõupuuduseni välja,“ rääkis kogenud tarnealejuht, tänane Foxway operatsioonide juht Oliver Kotkas.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077