Autor: Tööstusuudised.ee • 14. mai 2024

Skeleton investeerib Prantsusmaale üle poole miljardi ja valmistub börsile tulema

Energiasalvestite arendaja ja tootja Skeleton Technologies teatas eile Pariisis president Emmanuel Macroni võõrustatud majandusalasel tippkohtumisel laienemisest Prantsusmaale. Ettevõte plaanib viie aasta jooksul investeerida teadus- ja arendustegevusse ning superakude tootmisesse 600 miljonit eurot.
Skeleton Technologies on Eesti ettevõte, mis on spetsialiseerunud grafeenipõhiste superkondensaatorite ja energiasalvestuslahenduste arendamisele ja tootmisele. Fotol Taavi Madiberk ettevõtte Saksamaa tehases.
Foto: LIIS TREIMANN

Skeleton alustab järgmise põlvkonna akutehnoloogiate teadus- ja arendustegevust Edela-Prantsusmaal Toulouse'is juba tänavu. Superakude ehk SuperBattery masstootmistehas soovitakse käivitada 2027. aastal.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077