Autor: Logistikauudised.ee • 26. aprill 2024

Inchcape Motors avas Fordi esinduse

Inchcape Motors avas Peetris Läike teel esimese Fordi esinduse, mis hõlmab müügisaali ja järelteenindust. Lisaks avatakse teises kvartalis Tartus müügisaal ja teenindus ning 2025. aastal on Tallinna oodata täiesti uut Fordi esindust, mis rajatakse Laagrisse. Samuti töötatakse aktiivselt Eestit katva teeninduste võrgustiku loomisega.
Uus esindus avati Peetris Läike teel.
Foto: Erik Riikoja

Esindusest saab tellida ja osta kõiki siinses regioonis saadaolevaid Fordi sõidu- ja tarbeautosid ning neid hooldada ja remontida.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077