Autor: Tõnu Tramm • 22. veebruar 2024

Fordi müüjate seas tekkis konkurents

Lisaks Info-Autole on alates veebruarist Fordi uute sõidu- ja tarbesõidukite ametlik müügipartner Eestis ka Inchcape Motors Estonia. Aprillis avatakse Peetris uus Fordi müügisalong, käesoleval aastal on plaanis avada uus Fordi esindus Tartus ja järgmisel aastal Tallinnas.
Inchcape Motors Estonia tegevjuht Roland Raud.
Foto: Erik Riikoja

Inchcape Motors Estonia tegevjuht Roland Raud ütles, et täna käib töö spetsiaalselt Fordile mõeldud müügi- ja teenindusmeeskonna loomisega ja lähiaastatel on plaanis luua uusi töökohti.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077