Autor: Logistikauudised.ee • 14. veebruar 2024

Transporent LTD omandab Soomes Veho Rendi

SIXTi frantsiisipartner Baltimaades Transporent LTD omandab Veho Groupi ettevõtte Veho Rent Oy Ab. Tehinguga tagatakse SIXT kaubamärgi all pakutavate renditeenuste jätkusuutlikkus ja edasine arendamine Soomes koostöös Transporent LTDga.
Transporent LTD juhatuse esimees Arnis Jaudzems.
Foto: Valdis Skudre

Veho Rent tegutseb hetkel iseseisva SIXTi frantsiisipartnerina Soomes, Transporent LTD on SIXTi frantsiisi haldaja kõigis Balti riikides.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077