Autor: Logistikauudised.ee • 8. veebruar 2024

Veho on kaubikute müügis oma turuosa kasvatanud

Mercedes-Benz müügi- ja teenindusettevõte Veho AS kasvatas tarbesõidukite turuosa, näidates viimase 10 aasta parimaid tulemusi nii väikeste ja keskmiste kui ka suurte kaubikute müügis. Ettevõtte teatel on nende tarbesõidukite turuosa viimase kümne aastaga kahekordistunud.
Veho kommertssõidukite ärivaldkonna juht Mattias Vahter.
Foto: Veho AS

Kogu kaubikute turg Eestis langes mullu 4 protsendi võrra ning võrreldes näiteks viie aasta taguse ajaga on tarbesõidukite turg kokku kuivanud lausa kolmandiku võrra. Veho kommertssõidukite ärivaldkonna juhi Mattias Vahteri sõnul suutis Veho AS ujuda aga turutrendidele vastuvoolu ning hoida oma turuosa tugevana. Veho väikekaubikute müük kasvas 2023. aastal ligi 20%, eriti tubli tulemus tehti aga keskmiste ja suurte kaubikute kategoorias, saavutades mõlema puhul üle 18% turuosa.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077