Autor: Äripäev • 22. veebruar 2024

Veho saab uue tarbesõidukite esinduse

Tulevane Veho keskus.
Foto: Kaamos Kinnisvara
Kaamos Kinnisvara ehitab hiljemalt aasta lõpuks Tooma äriparki Veho uue tarbesõidukite esinduse.

Kaamos rajab Veho tarbesõidukite esinduse Peterburi tee äärsesse Tooma äriparki aadressil Tooma 2. Esinduse kinnistu suurus on tulenevalt suurest parkimisala nõudest 24 000 ruutmeetrit ning esinduse hoone kogupind 3500 ruutmeetrit.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077