Autor: Logistikauudised.ee • 24. aprill 2024

Ukraina kaup on tollimaksust ja kvootidest vabastatud kuni 2025. aasta juunini

Euroopa parlament nõustus pikendama Ukraina kaupadele kehtestatud ajutisi soodusmeetmeid kuni 2025. aasta juunini.
Foto: EU

Ukraina põllumajandustooted vabastatakse seega imporditollimaksust ja kvootidest veel üheks aastaks, kuni 5. juunini 2025. Kui aga ELi või mõne liikmesriigi turul peaksid tekkima mõne kaubaartikli (näiteks nisu) impordi tõttu olulised tõrked, võib Euroopa Komisjon sekkuda ja kehtestada kiiresti teistsugused reeglid.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077