Autor: Tõnu Tramm • 26. mai 2023

Ace Logisticsi Ukraina kontor tegutseb osati pommivarjendis

„Pärast sõja algust pidime vahetama oma kontori asukohta ning kolima uude kohta, kus on ka pommivarjend. Meil on seal 500 m2 pinda, oma elektrigeneraatorid, wi-fi ning on olnud aegu, mil meie töötajad elavad seal koos oma peredega,“ rääkis Ace Logisticsi Ukraina esinduse juht Olena Dashko Pärnu Tarneahelakonverentsil.
Ace Logisticsi Ukraina esinduse juht Olena Dashko Pärnu Tarneahelakonverentsil.
Foto: Raul Mee

Olena Dashko sõnul oli Venemaa sõjaline sissetung Ukrainasse šokk kõigile ning 24. veebruari varahommikul pommikärgatuse peale ärgates tabas tedagi esimese hooga paanika. „Siis ma aga esitasin endale 20 küsimust teemal, kuidas eluga edasi minna? Sain aru, et kui mina ise end ei kaitse, ei tee seda keegi.“

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077