Autor: Andres Matkur • 24. jaanuar 2023

Andres Matkur: riigijuhtimises napib pikki plaane

"Turgudel on prognoosimatuid tegureid niigi palju ja seetõttu ootaks oma riigilt võimalikult palju stabiilset majanduse juhtimist ja seda just pikaajalises plaanis," tunnistas Ace Logistics Groupi peadirektor Andres Matkur logistikauudiste arvamusliidrite küsitluses.
Andres Matkur.
Foto: Andres Haabu

Logistikauudised esitas valdkonna tippjuhtidele küsimused teemal, milline on sektori hetkeseis, milline on seis Eesti majanduses tervikuna ning mida võiks oodata eelseisvatelt valimistelt? Vastab Ace Logistics Groupi peadirektor Andres Matkur.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077