Autor: Logistikauudised.ee • 31. jaanuar 2024

Omniva koondab Eestis 75 ametikohta

Mart Mägi, Omniva tegevjuht Omniva sorteerimiskeskuses Lehmja külas.
Foto: Andras Kralla
Keeruline väliskeskkond, eeskätt majanduse jahtumine, hinnakonkurentsi teravnemine logistikasektoris ja jätkuv sõda Ukrainas mõjutasid oluliselt Omniva äri- ja majandustulemusi 2023. aastal. Tagamaks tugevamad tulemused tänavu ja edaspidi, peab ettevõte kulusid kahandama ja seetõttu vähendama ka töötajate arvu. Selleks on algatatud kollektiivse koondamise protsess, teatas Omniva.

Omniva juhatuse esimehe Mart Mägi sõnul oli lõppenud aasta teine pool logistikaettevõtetele äärmiselt raske ning majanduslikult ja geopoliitiliselt keeruline keskkond tingis pakimahtude languse ja tarneahela pikenemise, mis omakorda kasvatas riikliku logistikaettevõtte kulusid.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077