Autor: Tõnu Tramm • 1. detsember 2023

Omniva kiirendab VOOLu abil elektriautodele üleminekut

Eesti iduettevõte VOOL tarnib Omnivale lähema viie aasta jooksul 300 elektriauto laadijat, mis paigutatakse üle Eesti, et kulleritel oleks võimalik kasutada oma tööks kõikjal elektriautosid. Esimesed ligi 50 laadijat pannakse paika juba tänavu Tallinnas, aga ka Tartus, Kuressaares ja Rakveres.
Omniva juht Mart Mägi.
Foto: Andres Raudjalg

“Omniva eesmärk on oma teenused muuta jätkusuutlikuks, mistõttu läheme järkjärgult üle loodussõbralikele kütustele ja tegeleme sõitude optimeerimisega, et vältida tühisõite. Samal ajal suurendame ka oma elektrisõidukite parki. Need asjad üheskoos vähendavad meie tegevuse jalajälge märkimisväärselt,” sõnas Omniva juht Mart Mägi. Omniva eesmärk on, et aastaks 2030 toimiks vähemalt pool autopargist taastuvenergial.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077