Autor: Logistikauudised.ee • 16. jaanuar 2024

Subaru maaletooja hakkab Eestis esindama Great Walli elektriautosid

Subaru importöörina tuntud International Motors Nordic AB toob Eestis, Lätis ja Leedus turule Hiina päritolu Great Wall Motori (GWM) elektriautod GWM ORA ning aasta teisel poolel pistikhübriidi GWM WEY. Esimene on Baltikumis saadaval alates 10. veebruarist, Eestis on elektriautode ametlikuks edasimüüjaks Autospirit Tallinnas ja Tartus.
GWM Ora on oma välimuselt segu Minist, Fiat 500st ja VW Beetle`st.
Foto: Z.L

GWM ORA jõudis Euroopa turule juba 2022. aastal, alustades Rootsist ja laienedes seejärel Ühendkuningriiki, Iirimaale, Islandile ja Saksamaale. “Viimase aasta jooksul on International Motors Nordic müünud Rootsis ligi 1000 GWM ORA 03 autot ja oleme nüüd valmis tooma need tehniliselt nutikad, hästi varustatud ja stiilsed autod ka Eesti, Läti ja Leedu autohuvilisteni. Esimesena jõuab turule elektriauto GWM ORA ja aasta teisel poolel toome müügile pistikhübriidi WEY. Eesmärk on 2026. aastaks müüa 1400 GWM elektriautot ja pistikhübriidi Baltikumis,” ütles International Motors Nordici tegevjuht Christer Blomdell.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077