Autor: Logistikauudised.ee • 15. jaanuar 2024

Kuidas kiirendada elektriauto laadimist külma ilma korral?

Jaheda ilma saabudes võivad elektriauto omanikud täheldada tavapärasest oluliselt aeglasemat laadimiskiirust. Elektrisõidukite ekspert Aleksandr Lilišentsev jagab nõu, kuidas külmal ajal oma neljarattalise sõbra laadimist kiirendada.
Laadimise aeglus talvel ei tulene mitte laadimisjaama võimsusest, vaid elektrisõiduki aku temperatuurist.
Foto: Ignitis

"Vastab tõele, et külma ilmaga võib elektriauto aeglasemalt laadida. See ei tulene mitte laadimisjaama võimsusest, vaid elektrisõiduki aku temperatuurist,” selgitab Lilišentsev, kes vastutab elektrisõidukite laadimisvõrgu Ignitis ON arendamise eest Eestis.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077