Autorid: Kristjan Kurg, Ken Rohelaan • 10. jaanuar 2024

AMTEL tahab hübriidsõidukitele automaksus erandit

Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Eesti Liit ehk AMTEL taotleb valitsuselt automaksu erandit hübriidsõidukitele, kuna need on suuremale raskusele vaatamata säästlikumad, ütles AMTELi tegevjuht Meelis Telliskivi.
Foto: Andras Kralla

Telliskivi rääkis Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis, et eelmise aasta müüginumbreid vaadates on näha, et hübriidsõidukite müük kasvas suuremaks bensiinimootoriga autode müügist.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077