Autor: Logistikauudised.ee • 8. jaanuar 2024

Avise juht Hardi Isok: ettevõtted liiguvad autode liisimiselt üle renditeenustele

Autorendi- ja täisteenusliisinguga tegeleva ettevõtte Avis Eesti juhatuse liige Hardi Isoki sõnul paneb automaks ettevõtjaid kasutama erinevaid mobiilsusvõimalusi. “Vaadatakse, et sõidud saaksid tehtud, kuid samas sellega seonduv kulupool oleks võimalikult paindlik,” ütleb ta ja lisab, et eelistama hakatakse renditeenuseid ja vähem vaadatakse liisingu poole.
Avis Eesti juhatuse liige Hardi Isok.
Foto: Avis Eesti

Isok möönab, et praeguses keerulises majandusolukorras on hea hoida võimalikult palju kulusid muutuvkuludes – nii saab neid vastavalt vajadusele juhtida. “Liising on pikaajaline kohustus, kuid rent on väga paindlik ja soovi korral saab selle kiirelt lõpetada,” täpsustab Isok.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077