Autor: Logistikauudised.ee • 12. jaanuar 2024

Modera kasvas mullu ligi kolmandiku võrra

Nasdaq alternatiivturul First North noteeritud automüügi tarkvaraettevõte Modera tulud ulatusid 2,15 miljoni euroni, mis ületas 2022. aasta käivet 32% võrra. Alates käimasoleva aasta 1. jaanuarist müüakse Rootsis kõik uued Nissani sõidukid Modera süsteemi vahendusel.
Modera juhatuse esimees Raido Toonekurg.
Foto: Modera

„Eelmisel aastal jätkus meie kasv vaatama keerulisele seisule kogu majanduses. Suurem osa Euroopa autoturge on veel kasvamas, kuid uute tellimuste maht on enamus turgudel languses ning see on teinud ka autotootjad ja müüjad ettevaatlikuks. Arvestades praegust majandusolukorda saame oma 2023. aasta müügitulemustega väga rahule jääda,“ kommenteeris Modera juhatuse esimees Raido Toonekurg.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077