Autor: Logistikauudised.ee • 5. oktoober 2023

Modera teatab tulude suurest kasvust

Nasdaqi alternatiivturul First North noteeritud automüügi tarkvaraettevõte Modera käesoleva aasta üheksa kuu tulud ulatusid 1,58 miljoni euroni, mis ületas eelmise aasta sama perioodi käivet 46% võrra.
Modera juhatuse esimees Raido Toonekurg.
Foto: Modera

Modera pressiteade vahendab, et viimased 2,5 aastat on ettevõte suutnud järjepanu aastas kasvada enam kui poole võrra.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077