Autor: Logistikauudised.ee • 5. juuni 2023

Autotarkvarafirma Modera laieneb Soome

Nasdaq alternatiivturul First North noteeritud Eesti päritolu automüügi tarkvarafirma Modera alustas koostööd maailma suurima autoettevõtetele suunatud tarkvaralahenduste pakkujaga Keyloop Soome turu vallutamiseks.
Modera asutaja Raido Toonekurg.
Foto: Liis Treimann

„Kaasasime aprillis toimunud aktsiate avaliku pakkumisega miljon eurot Skandinaavias laienemiseks, nüüd teeme selle toel pika sammu Baltikumist suuremale Soome turule ja tagame sellega investoritele lubatud kasvu,“ märkis Modera juhatuse liige Janek Prümmel.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077