Autor: Logistikauudised.ee • 4. jaanuar 2024

Smartpost Itella: pakiautomaatide kasutamine aina kasvab, üks neist on Eestis eriti popp

Viimased aastad on tarbija eelistustes toonud märkimisväärselt esile e-kaubanduse. Smartpost Itella avas klientidele 37 uut asukohta ning ehkki hetkel ollakse pakipunktide katvuselt teisel kohal, soovitakse tõusta Baltimaade liidrite hulka.
Smartpost Itella Baltikumi turunduse- ja kliendikogemuse juht Annika Parm.
Foto: Smartpost Itella

„Lõppenud aastal lisasime 11 uut pakiautomaati ning 26 uut pakipunkti. Jätkame strateegilist laienemist, et pakkuda kohalolu kõikjal Eestis ja olla jätkuvalt sektori kvaliteediliider,“ märkis Smartpost Itella Baltikumi turunduse- ja kliendikogemuse juht Annika Parm.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077