Autor: Logistikauudised.ee • 19. detsember 2023

Wolt laienes Kuressaarde

Tehnoloogiaettevõte Wolt laienes saarele ja käivitas tänasest teenuse Saaremaal Kuressaares. “Wolt on tänavu jõuliselt laienenud kogu Baltikumis. Oleme saanud klientidelt aastate jooksul palju küsimusi, kas ja millal Wolt Saaremaal teenust hakkab pakkuma,” ütles Wolti Baltikumi juht Mantas Lomsargis.
Wolt hakkab kojuvedusid tegema ka paar kilomeetrit Kuressaarest väljapoole.
Foto: Wolt

Wolt sisenes Eesti turule 2016. aastal ja Baltikumi juhi sõnul on ettevõte selle ajaga suutnud lojaalse kliendibaasi luua ja seda hoida: “Senise seitsme aasta jooksul on Eesti elanikud meie teenuse hästi vastu võtnud ja see annab meile kindluse laieneda üha rohkematesse linnadesse. Oleme restoranide toidu kõrvale toonud ka jaekauplused ja toidupoed,” ütles Lomsargis, viidates, et Wolt ei ole juba ammu pelgalt toidu tellimise äpp, vaid osta saab peaaegu kõike.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077