Autor: Kaubandus.ee • 28. november 2023

Wolt laienes Jürisse

Tehnoloogiaettevõte Wolt käivitas teenuse Jüris, võimaldades sealsetel inimestel mobiilirakenduse abil kaupu ja toitu tellida.
Tehnoloogiaettevõte Wolt käivitas teenuse Jüris, võimaldades sealsetel inimestel mobiilirakenduse abil kaupu ja toitu tellida. Foto: Wolt.

“Harjumaal laienesime just Saue ja Saku linna ja nende ümbruses olevatesse kohtadesse. Kuna seal on vastuvõtt olnud positiivne, siis usun, et ka Jüri inimesed on oodanud meie teenuse laienemist,” ütles Wolti Baltikumi juht Mantas Lomsargis.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077