Autor: Logistikauudised.ee • 3. jaanuar 2024

Tallink korjas aasta lõpus rohkem reisijaid, aga vähem kaupa

Detsembris vedas Tallink 6 protsenti enam reisijaid kui aasta tagasi samal ajal, kuid kaubaveo maht vähenes pea veerandi võrra.
Tallinkil sai neljandas kvartalis räsida Soome-Rootsi liin, kus langes suurelt nii kaubaveomaht, reisijateveo maht ja sõidukite veomaht.
Foto: IMAGO/Martin Wagner

Tallink vedas detsembris 491 222 reisijat, mida on 6 protsenti rohkem võrreldes eelmise aasta detsembriga. Veetud kaubaveoühikute maht vähenes 23,9 protsenti, 22 514 ühikuni ning veetud sõidukite maht vähenes aastaga 1,7 protsenti, kui veeti kuuga 59 577 ühikut.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077