Autor: Logistikauudised.ee • 8. november 2023

Tänassilma Äripargis kerkib üle 4000 m2 laopinda

Septembris valminud Tänassilma äripargi esimese ärihoone, Sinise Maja kõrvale on kerkimas pea kaks korda suurem stock-office ärihoone nimega Punane Maja, mille arendavad ja ehitavad koostöös Restate ja Eventus. Hoone planeeritud maht on ca 5600 m2, millest esimese korruse kaubandus ja lao pindala on 4655 m2 ning teise korruse kontoriruumid koos puhkealaga moodustavad ligi 945 m2.
Kokku on uude hoonesse planeeritud 12 äripinda.
Foto: Restate

Kokku on uude hoonesse planeeritud 12 äripinda, mis oma suuruselt jäävad 450 m2 kanti. Küll aga on tänases ehituse algusfaasis võimalik vajalik pind leida ka suuremal ettevõttel ehk pindade liitmise korral saab hoones pakkuda isegi kuni 3000 m2 pinda.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077