Autor: Logistikauudised.ee • 12. september 2023

Läti investeerimisfrima rajab 80 miljoni eest Baltimaade suurima miniladude võrgustiku

Läti investeerimisfirma Merito Partners kaasab raha, et luua üle Baltikumi massiivne väikeladude võrgustik, kuhu kuuluks vähemalt 10 000 laoruumi.
Investeerimisfirma plaan on rajada 10 000 miniladu üle Baltikumi.
Foto: SeventyFour

Läti investeerimisfirma Merito Partners asutas kinnisvarafondi Merito Self Storage Fund, mis arendab viie aasta jooksul välja Baltimaade suurima väikeladude võrgustiku. Fondi sihtsuurus on 30 miljonit eurot, peale selle plaanitakse kaasata 50 miljoni euro suurune rahastus pangalt.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077