Autor: Logistikauudised.ee • 7. september 2023

Everaus rajab Haaberstisse uue kontaktivaba minilao

Everaus Kinnisvara rajab lisaks Peetris asuvatele miniladudele uue kontaktivaba miniladude kompleksi Tallinnasse Haabersti ja Õismäe piirile. Pärast uue kompleksi avamist tuleval aastal saab Everaus Kinnisvarast suurim miniladude üüriteenuse pakkuja Baltikumis.
Rajatavas minilaos saab olema ligi 400 miniladu suurusega 2 kuni 20 m², mille seas on ka praktilised tõstustega garaažiboksid.
Foto: Everaus Kinnisvara

„Kaks aastat tagasi tõime turule 100% kontaktivaba miniladude teenuse, mis võimaldab sõlmida üürilepingu veebilehel vaid mõne minutiga ja alustada koheselt minilao kasutamist,“ räägib Everaus Kinnisvara tegevjuht Janar Muttik.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077