Autor: Logistikauudised.ee • 3. november 2023

Bolt Drive laiendab parkimisalasid ja naaseb Tallinna Lennujaama

Alates tänasest on Bolt Drive ehk Bolti autojagamisteenus tagasi Tallinna Lennujaamas. Lennujaamas on avatud rendiautodele mõeldud A4 tsooni parkla, kust saab Bolt Drive’i autosid rentida ja ka sõite lõpetada. Lisaks on laienenud parkimisalade valik ka Tallinna kesklinnas.
Foto: Bolt

Bolt Drive’i Eesti juhi Henriko Aeru sõnul on kliendid oodanud pikalt autojagamisteenuse naasmist lennujaama.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077