Autor: Lauriina Vastisson • 18. juuli 2023

Rendiauto kasutajad leiavad, et isiklik auto on raha rööviv luksus

Tanel Oru müüs isikliku auto maha, sest mõistis, et rendiautodega liiklemine on kulutõhusam.
Foto: Lauriina Vastisson
Igapäevane taksosõit on aastakümneid olnud kallis lõbu. Enam mitte – linnas elades autot omada on suurem kulu kui kõigi vajalike sõitude jaoks hoopis rendiauto või takso kasutamine, selgub kulude üle arvestust pidavate inimeste põhjalikest andmetest.

Kas tõesti on isikliku sõiduki ülalpidamine oluliselt kallim kui lühirendi sõidukitega ringi sõita? On levinud arusaam, et taksosõit on eriti kallis. Investor ja majandusteadlane Kristjan Liivamägi ja pankur Tanel Oru jagavad sel teemal oma mõtteid ja arvutuskäike.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077