Autor: Logistikauudised.ee • 26. oktoober 2023

Eckerö Line on oma turuosa jõudsalt kasvatanud

Eckerö Line on oma kaubaveoäri turuosa Läänemerel kasvatanud 2023. aasta esimese kolme kvartaliga 37 protsendini, 60% veetavast kaubast läbib Muuga ja Vuosaari sadamaid.
MS Finbo Cargo on vedanud tänavu rohkem reisijaid kui ükski teine Eesti ja Soome vahet sõitev laev.
Foto: LIIS TREIMANN

Eckerö Line'i kaubaveoäri arenes 2023. aasta esimeses kolmes kvartalis positiivselt. Ettevõte suutis suurendada oma turuosa, mis nüüd on 37% (2022. aasta jaanuaris-septembris oli turuosa 31%). Juba 60% Eckerö Line'i veetavast kaubast läbib Muuga ja Vuosaari sadamaid.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077