Autor: Logistikauudised.ee • 20. aprill 2023

Eckerö Line lisab tänu Muuga uuele rambile uusi väljumisi

Kahetasandilise rambi kasutuselevõtt võimaldab lisada Muuga–Vuosaari liinile uusi väljumisi. Lisaks kaubaveoklientidele võetakse peale ka sõiduautoga reisijaid.
Kaks päeva tagasi toimunud uue rambi avamine Muugal. Fotol Valdo Kalm (Tallinna Sadama juhatuse esimees), Riia Sillave (HHLA TK Estonia juhatuse esimees); Tomas Sjödahl (Eckerö Line'i kaubavedude juht) ning Katrin Sirk (Eckerö Line'i Eesti filiaali juht).
Foto: Raul Mee

Muuga ja Vuosaari sadamates võeti kasutusele kahetasandilised rambid. Uute kaldteede valmimisega kiireneb MS Finbo Cargo laadimine, mis võimaldab lisada Muuga–Vuosaari liinile uusi väljumisi. MS Finbo Cargo teeb nüüd Muuga–Vuosaari liinil kuni kuus väljumist päevas, vahendades üle 60% ettevõtte veetavast kaubast.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077