Autor: Tõnu Tramm • 27. märts 2023

Janek Saareoks: loodav valitsus saaks palju ära teha nüüd ja kohe, ilma miljoneid investeerimata

ELEA nõukogu liige ja AS Schenker tegevjuht Janek Saareoks tunnistab intervjuus logistikauudistele, et kui riigil pole tõesti raha ehitada uusi neljarajalisi teid, siis väga palju saaks uus loodav valitsus ära teha nüüd ja kohe ilma suuri investeeringuid tegemata. Olgu see keskkonnasõbralike vedelkütuste soodustamine, päevarahade üle vaatamine, raudteevedude arendamine või pikemate veoste teele lubamine.
Janek Saareoks ootab uuelt loodavalt valitsuselt rohkem koostööd transpordi- ja logistikasektoriga.
Foto: Raul Mee

Janek Saareoksa sõnul on Eesti senine transpordipoliitika olnud pehmelt öeldes lünklik. Mõned olulised asjad on jäänud täiesti tähelepanuta, samal ajal keskendutakse mõnele teisele nähtusele nii, et alternatiive justkui polekski. Äsja toimunud Riigikogu valimiste tulemusi peab ta aga positiivseteks ning see annab alust tulevikku juba märksa optimistlikumalt vaadata.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077