Autor: Tõnu Tramm • 24. oktoober 2023

MSC soovib endale ligi poolt HHLAst

MSC teatas, et kavatseb teha Hamburger Hafen und Logistik AGle (HHLA) vabalt kaubeldavate A-aktsiate kohta avaliku ülevõtmispakkumise hinnaga 16,75 eurot aktsia kohta. Tehingu õnnestumise puhul hakatakse HHLA-d tulevikus juhtima ühisettevõttena, kus Hamburgi linna osalus on 50,1% ja MSC oma kuni 49,9%.
MSC plaan on muuta Hamburg oma uueks kodusadamaks Saksamaal.
Foto: HHLA

Berliini föderaalne finantsjärelevalve (Bafin) on andnud rohelise tule 1970 aastal Gianluigi Aponte asutatud Šveitsi konteinerliinile Mediterranean Shipping Co (MSC) teha Hamburger Hafen und Logistik (HHLA) aktsiatele ostupakkumine.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077