Autor: Tõnu Tramm • 25. jaanuar 2023

Maersk ja MSC lõpetavad koostöö

Mediterranean Shipping Company (MSC) ja Maersk on kokku leppinud viimased kaheksa aastat kestnud 2M nime kandva koostööliidu lõpetamises alates 2025. aasta jaanuarist.
Koostöö alustamise hetkel kaheksa aastat tagasi olid ühiselt pakutavad mahud muljetavaldavad.
Foto: 2M Alliance

"MSC ja Maersk tunnistavad, et palju on muutunud pärast seda, kui kaks ettevõtet 2015. aastal 10-aastase koostöölepingu allkirjastasid. 2M alliansi katkestamine sillutab mõlemale ettevõttele teed oma individuaalse strateegia elluviimisele," kommenteeris A. P. Moller – Maersk tegevjuht Vincent Clerc pressiteate vahendusel.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077