Autor: Logistikauudised.ee • 30. aprill 2021

MSC avas uue konteinerliini Hiina ja Euroopa vahel

Šveitsis baseeruv merevedude operaator MSC avas uue „siiditee“, mis suunab konteinerid meritsi Hiina, Korea ja Jaapani sadamatest Vladivostoki ja Vostochniy sadamatesse ning saadab seejärel need mööda raudteed Peterburi.

Uus teenus hõlmab selliseid Kaug-Ida meresadamaid, nagu Yokohama, Busan, Ningbo, Shanghai ja Qingdao, kirjutab baltictransportjournal. Sealt liiguvad konteinerid Venemaale Vladivostiki ja Vostochniy sadamatesse, kust need laetakse raudteeplatvormidele.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077