Autor: Logistikauudised.ee • 7. september 2023

Valitsus astus sammu mereohutuse parandamise suunas

Valitsus kiitis heaks Eesti seisukohad Euroopa Liidu mereohutuse paketti kuuluva nelja eelnõu kohta, mis puudutavad laevaõnnetuse juurdluse direktiivi, lipuriigi direktiivi, sadamariigi kontrolli direktiivi ja Euroopa Meresõiduohutuse Ameti asutamismääruse muudatusi.
Eesti toetab Euroopa Komisjoni ettepanekut lisada laevaõnnetuste juurdluse direktiivi rakendusalasse väiksemad kalalaevad, et uurida ka nendega juhtuvate õnnetuste põhjuseid. Pildil 2011. aasta sügisel madalikule sõitmnud kalalaev Baltic.
Foto: Karli Saul/Scanpix

Eesti toetab Euroopa Komisjoni ettepanekut lisada laevaõnnetuste juurdluse direktiivi rakendusalasse väiksemad kui 15m pikkused kalalaevad, et uurida ka nendega juhtuvate õnnetuste põhjuseid, vähendamaks sarnaste juhtumite kordumist Euroopa Liidu vetes.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077