Autor: Logistikauudised.ee • 22. mai 2023

Kütusesektori esindusorganisatsiooni uueks nimeks on Eesti Transpordikütuste Ühing

Eelmise nädala neljapäeval tähistas varasemalt Eesti Õliühinguna tuntud kütusesektori esindusorganisatsioon oma 30. juubelit, kus tutvustati ka ühingu uut nime ja visuaalset identiteeti. Nüüdsest kannab riigi suurimaid kütusemüüjaid ühendav organisatsioon nime Eesti Transpordikütuste Ühing.

Ühingu tegevjuht Mart Raamat selgitas, et nime muutmise protsess on väldanud juba pikalt ning eel mise nädala pidulik üritus oli sobiv hetk esindusorganisatsiooni uue nime ja laieneva fookusega välja tulla.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077