Autor: Logistikauudised.ee • 11. mai 2023

Kütusemüük näitab piirimaakondade toel kasvutrendi

Maksu- ja tolliameti mootorikütuste müügiandmed aprilli kohta näitavad, et mootorikütuste tanklamüük Eestis oli 4% ehk 3,1 miljonit liitrit kõrgem kui 2022. aastal. Kasvu vedasid diislikütuse müük piirimaakondades ja mootoribensiini müük väljaspool Harjumaal, samuti mootorivedelgaas LPG.
Mart Raamat tänavusel kütuseturu aastakonverentsil.
Foto: Raul Mee

Eesti Õliühingu tegevjuht Mart Raamat selgitas mootorikütuste müüginumbreid kommenteerides, et eelkõige näitavad need aktsiisipoliitika mõistlikkust ja teisalt annavad aimu ka Eesti inimeste ostujõu kohta.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077