Autor: Logistikauudised.ee • 30. märts 2023

Tarneahelajuhtide palgaraport | Keskmine palk läheneb 4000 eurole

Statistikaameti andmetel ületas tarneahelajuhtide keskmine palk mullu 4. kvartalis 3700 euro piiri.
Foto: Pixabay

Tarneahelajuhtide tööd hinnatakse aina kõrgemalt, näitavad statistikaameti andmed. Kui võrrelda tarneahelajuhtide mediaan- ja keskmist palka eelmise aasta 3. ja 4. kvartalis, on näha, et ametipositsiooni palk näitab tõusu, selgub Logistikauudiste tarneahelajuhtide palgaülevaates.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077