Autor: Äripäev • 29. märts 2023

Politico: Henrik Hololei lahkub ametist

Euroopa Komisjoni liikuvuse ja transpordi peadirektoraadi juht Henrik Hololei kavatseb Katari tasuta lendude tõttu oma ametikohalt lahkuda, väidavad Politico allikad.
Euroopa Komisjoni liikuvuse ja transpordi peadirektoraadi juht Henrik Hololei.
Foto: Andras Kralla

Kolme allika sõnul, kes palusid Politicolt anonüümsust, lahkub Hololei transpordiosakonna peadirektori kohalt ja temast saab poliitnõunik komisjoni rahvusvaheliste partnerlus suhete eest vastutavas osakonnas.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077