Autor: Äripäev • 27. veebruar 2023

Euroopa Liit keeras kaubavahetust Venemaaga veelgi koomale

Euroopa Liit võttis laupäeval vastu kümnenda sanktsioonide paketi, mis pärsib Venemaa võimekust arendada sõjatööstust ja majandust. Piirangute alla lisatakse hulk kaupasid ja üle 100 isiku ja ettevõtte.
Sanktsioonide nimekirja lisati hulk kaupasid, mis ei tohi enam üle Vene piiri liikuda.
Foto: Andras Kralla
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077