Autor: Tõnu Tramm • 10. jaanuar 2023

Tarbesõidukite müük detsember 2022: turg kukkus aasta lõpus kokku

Kui uute tarbesõidukite müük oli eelmise aasta teises pooles stabiilselt tõusutrendis, siis detsembris vajus see taas visinal kokku: müügiks läks 239 sõidukit, mida on pea kaks korda vähem kui novembris ning enam kui viiendiku võrra vähem 2021. aasta detsembrist.
Volvo raskeveokeid müüdi detsembris üle kahe korra enam kui Scaniat.
Foto: Volvo

Detsembris läks müügiks vaid 239 uut tarbesõidukit, mida on ligi 70 autot vähem kui 2021. aasta detsembris. Sedavõrd tagasihoidlikke müüginumbreid on viimase nelja aasta jooksul ette tulnud üksnes koroona tippajal 2020. aasta esimeses pooles.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077