Autor: Tõnu Tramm • 8. september 2022

Pinged Poola-Ukraina piiril teravnevad: mängu on tulnud illegaalse relvaveo kahtlused

Veokijuhtide protestid Poola-Ukraina piiril jätkuvad ning pinged kahe riigi vahel aina teravnevad: mängu on tulnud juba süüdistused illegaalse relvaveo võimalustest ning poolakate soov lõpetada Ukraina autovedajate viisavaba piiriületus Euroopa Liitu.
Protest Poola piiril kestab ja laieneb ilmselt ka teistesse piiripunktidesse.
Foto: FB Mustafa Najem

„Probleemid Poola-Ukraina piiril on seotud relvade leidmisega Poola territooriumile suunduvatest Ukraina sõidukitest,“ ütles väljaande „European Pravda“ teatel Poola seimi saadik Pavel Krutul Poola linnas Karpachis toimunud majandusfoorumil.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077