Autor: Logistikauudised.ee • 22. aprill 2022

Millega arvestada uutele elektritõstukitele üleminekul?

Ehkki moodsad liitium-ioonakudega elektritõstukid on olemuselt säästlikumad ja kallineva elektrihinna taustal mõistlik investeering, toob see paljudel juhtudel aga kaasa probleeme. Kuidas neid vältida ja millega uute tõstukite soetamisel arvestada?
Liitium-ioonakudega tõstukite laadimine.
Autor: Toyota Material Handling Baltic

Võrreldes ladudes enamlevinud pliiakudega elektritõstukitega on uued liitium-ioonakudega tõstukid energiatõhusamad, tahavad nad laadimisel korraga kordades suuremat elektrivõimsust, nentis Toyota Material Handling Baltic Eesti teenindusjuht Fred Märtsoo.

„Esiteks peavad paljud ettevõtted hakkama juurde ostma ampreid ja vahetama välja juhtmestiku, kuid sageli ei aita isegi see, sest hooneni ei pruugi alajaamast piisavalt jämedat juhet tulla. Tagatipuks on tulnud ette olukordi, et ka alajaamal pole piisavalt võimsust kui naaberettevõte otsustab sama investeeringu teha,“ lausus Märtsoo.

Millega uute tõstukite soetamisel arvestada, sellest räägib Fred Märtsoo 3. mail toimuval Laoseis 2022 konverentsil.

Lisaks on konverentsil teemadeks ladude automatiseerimine ning riiklikud rahastamisprogrammid selle elluviimiseks, arutleme kas kasvavate ehitushindade taustal on mõistlikum renoveerida vana ladu või ehitada siiski uus, kuidas lihtsate vahenditega laohooneid energiasäästlikumaks muuta, kuidas on sõda Ukrainas mõjutanud meie tööjõuturgu jpm.

Soodushind kehtib veel kuni 29. aprillini!

Tutvu programmiga SIIN ja pane end kirja SIIN! Mitmele osalejale hind soodsam!

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077