Autor: Logistikauudised.ee • 7. aprill 2022

DPD investeerib 300 000 eurot andmelao- ja analüüsiplatvormi

Kuller- ja logistikaettevõte DPD arendab andmelao- ja analüütikalahendusi, mis võimaldavad viia võtmeandmed pilve ning töödelda neid peaaegu reaalajas. Uus lahendus suurendab pakkide kohaletoimetamise kiirust ja teenuse paindlikkust tarbijate jaoks.
Projekti eesmärk on luua stabiilne, turvaline ja paindlik andmeplatvorm, mis vastab DPD andmeanalüütilistele vajadustele Balti riikides.
Foto: Andras Kralla

Tegemist on 300 000 eurose investeeringuga ning uus lahendus võetakse kasutusele kõikides Balti riikides. Projekti arendatakse koostöös andmelahenduste ettevõttega Exacaster, uus andmelao- ja analüüsiplatvorm hakkab paiknema Microsoft Azure Cloudis.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077